Vacature Administratief Medewerker

 

Laneco is een landelijk opererend landschaps- en ecologisch adviesbureau gevestigd in Voorthuizen. Wij adviseren en doen onderzoek voor onder andere gemeenten, stedenbouwkundige bureaus, ingenieursbureaus en aannemers. Onze adviezen richten zich op ecologie, natuurwetgeving, landschap en duurzaamheid.

 

Wij zijn voor ons kleine maar enthousiaste en gezellige team op zoek naar een administratief medewerker. Bij voorkeur heb je affiniteit met communicatie en met natuur en landschap. In deze functie heb je je eigen taken en ga je jouw collega’s ondersteunen bij hun werkzaamheden.

 

Wat verwachten wij van jou in de functie van administratief medewerker?

Voor onze projecten wordt een planning bijgehouden. Jij zorgt ervoor dat de nieuwe projecten in de planning komen te staan en houdt in de gaten wanneer een deadline in zicht komt. Omdat we veel werkzaamheden ‘in het veld’ uitvoeren houden we in de drukste periode ook een wekelijks veranderende veldplanning bij. Jij zorgt ervoor dat de veldbezoeken tijdig worden uitgevoerd en als er wijzigingen zijn (bijv. door weersomstandigheden) pak je dit snel en zorgvuldig op.

 

Voor de afgeronde projecten verzorg je de facturen, verstuurt deze naar de klant en zorgt voor de opvolging. Hiervoor werk je ook aan de debiteuren- en financiële administratie en ben je regelmatig in contact met externe partijen.

 

Naast deze vaste werkzaamheden zijn er nog tal van andere ondersteunende werkzaamheden waarbij je ons kan helpen. We vinden het ook fijn als je inhoudelijk meedenkt over onze klantcommunicatie en digitale communicatie (bijv. website of sociale media).

 

Wat zoeken wij in jou?

·           Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;

·           Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;

·           Je bent zorgvuldig en secuur;

·           Je voelt je thuis in een enthousiaste, open werkomgeving;

·           Je bent flexibel, kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen;

·           Je beschikt over een goed analytische en probleemoplossend vermogen;.

·           Het is een pre als je kennis hebt van communicatie, kunt meedenken over acties op het gebied van communicatie en helpt deze plannen uit te voeren.

 

Waar kom je te werken?

Je kunt de werkzaamheden deels vanuit huis en deels vanuit kantoor invullen. Het kantoor is gevestigd in Voorthuizen.

 

Wat zetten wij daar tegenover?

·           Een contract voor 24-32 uur, waarbij we de dagen en werktijden in overleg kunnen indelen;

·           Leuke, afwisselende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde;

·           Een informele sfeer en een flexibele werkomgeving;

·           Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

·           Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor informatie kunt u e-mailen of bellen met Annelinde Veenstra aveenstra@laneco.nl

06-11428697. Wij ontvangen uw sollicitatie bestaande uit uw cv en een motivatiebrief graag per e-mail voor 15 februari 2024 via aveenstra@laneco.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.